Geef uw waardevolle, luxe of decoratieve spullen een 2e kans!

Koop


Mooie Dingen is een unieke winkel door én voor consumenten met oog voor duurzaamheid, kwaliteit en schoonheid. Samen met elkaar maken wij deze winkel mogelijk:

De winkelcollectie van Mooie Dingen bestaat uit nieuwe en gebruikte dingen.

Mooie Dingen voert een unieke collectie handgemaakte lederen damestassen alsook unieke collecties handgemaakte bijouterieën. Al deze collecties zijn juist zo bijzonder omdat ze uit de regio komen, kleinschalig geproduceerd zijn, kwalitatief van hoogstaand niveau en eerlijk geprijsd. Artikelen die u in de regio nergens anders kunt krijgen en die werkelijk het verschil maken.

Gebruikte dingen in onze winkelcollectie voldoen vanzelfsprekend aan de eis dat het Mooie Dingen zijn. Luxe en/of bijzondere dingen, in goede staat, waarmee u uzelf of iemand anders  een plezier doet, kortom cadeau waardig en vaak uniek !

De winkelcollectie van  Mooie Dingen verandert nagenoeg elke maand. Immers wij verkopen dat wat mensen, via ons, willen aanbieden. Wij weten niet wat er over 2 maanden in onze winkel staat. Dat maakt het juist zo leuk en zo spannend om op zijn tijd eens binnen te lopen en je te laten verrassen door “nieuwe”  Mooie Dingen.

Kortom een typische inloopwïnkel om er met regelmaat in te komen “snuffelen”. Ons team staat voor u klaar met deskundig advies, juiste informatie, een praatje of zelfs een kopje koffie.