Geef uw waardevolle, luxe of decoratieve spullen een 2e kans!

Over Ons


Mooie Dingen is een bijzondere winkel waar u niet alleen “Mooie Dingen” kunt kopen maar ook kunt laten verkopen.

Mooie Dingen is een initiatief van Peter Eden, partner van Marijke van den Hout die haar sporen in de “Goôlse” middenstand al veel eerder had verdiend. Zij komt uit een ondernemend gezin dat in Goirle een goede reputatie en bekendheid geniet. Peter Eden zelf, heeft zijn sporen verdiend in de postale logistiek. Vaak heeft hij aan de wieg gestaan van nieuwe business concepten en is gewaardeerd als pionier.

Mooie Dingen wil in diezelfde traditie een nieuw winkelconcept voortzetten in winkelcentrum De Hovel. Een winkel van én voor mensen waar mooie, waardevolle en/of decoratieve dingen te koop zijn en te koop worden aangeboden.

Mooie Dingen kent twee soorten klanten en maakt daarmee het onderscheid met traditionele winkels: Wij hebben klanten die “Mooie Dingen” komen kopen én klanten die “Mooie Dingen” aanbieden. 

Kortom Mooie Dingen faciliteert vraag en aanbod in een luxe winkelomgeving waar producten beter én in het echt tot hun recht komen. Daarmee zijn wij een uniek alternatief voor internet en/of rommelmarkten voor uw “Mooie Dingen”. Geen rompslomp met computers, geen vreemde vogels aan de deur, geen verzendschade, eerlijk advies en redelijke prijzen.

Mooie Dingen is gewoon een soort marktplaats, maar dan in het echt… “What you see ..is what you get”.

In deze moderne wereld van overvloed wil  Mooie Dingen met dit unieke concept een steentje bijdragen aan duurzaamheid en hergebruik van mooie, vaak unieke, artistieke en zelfs historische dingen.

Daarnaast voert Mooie Dingen een unieke collectie handgemaakte lederen damestassen alsook unieke collecties handgemaakte bijouterieën. Al deze collecties zijn juist zo bijzonder omdat ze uit de regio komen, kleinschalig geproduceerd zijn, kwalitatief van hoogstaand niveau en eerlijk geprijsd.