Geef uw waardevolle, luxe of decoratieve spullen een 2e kans!

Verkoop


Wie heeft ze niet? Waardevolle spulletjes, soms prominent aanwezig in huis, als decoratie of trotse blikvanger, vaak ook een herinnering aan een moment of een gebeurtenis. Waardevolle dingen waaraan we gehecht zijn en die de sfeer maken in ons huis!

Echter in elk huis vind je ook Mooie Dingen die niet meer zo in de belangstelling staan. Soms verborgen in een hoekje, een kast of zelfs in een doos op zolder.  Luxe, waardevolle en mooie dingen die niet meer passen in uw inrichting of om andere redenen geen dienst meer doen.

 Mooie Dingen biedt u een uniek alternatief; een permanente luxe winkel waar u uw "mooie dingen" te koop kunt aanbieden.

Mooie Dingen verzorgt voor u een passende presentatie en verkoopt uw "mooie dingen" vakkundig, discreet en zonder rompslomp. Wij adviseren u over een eerlijke prijsstelling en maken heldere afspraken over de afwikkeling van de verkoop

U mag uw mooie spulletjes persoonlijk komen aanbieden in onze winkel Mooie Dingen . Desgewenst kunt u, op afspraak,  ook gebruik maken van onze discrete thuisservice ( tijdens openstellingsuren : 013 – 590 22 75).

In beide gevallen kijken wij samen met u of uw Mooie Dingen passen in de winkelcollectie.  Als dat zo is, spreken wij met u af dat uw mooie spulletjes voor de duur van 2 maanden in de winkelcollectie worden opgenomen. U bepaalt de uiteindelijke winkelverkoopprijs, zo nodig helpt Mooie Dingen u met advies, gebaseerd op onze deskundigheid en ervaring.

Vervolgens maakt Mooie Dingen heldere afspraken met u over de vergoeding bij verkoop. Alle afspraken tussen u en Mooie Dingen leggen wij voor u vast in een “opdracht tot verkoop”. Ter bescherming van onze klanten vraagt Mooie Dingen om uw legitimatie.

Mochten uw mooie spulletjes, onverhoopt na de afgesproken periode, nog niet verkocht zijn, ontvangt u bericht van Mooie Dingen met het verzoek uw mooie spulletjes kosteloos te komen ophalen.

Mooie Dingen accepteert enkel luxe, waardevolle en/of decoratieve artikelen die gaaf zijn en passen in onze winkelformule.